IN DE MEDIA

Hieronder een kleine greep uit de artikelen van FOOD INSPIRATION, HORECA Entree, High Profile Events, Horecatrends.

Naast de onderstaande artikelen is er meer over ons geschreven oa door Misset Horeca, InnoFood, FNV Catering, Evenementen Industrie.

 

De gezonde festivalhap

 

Adams Appels serveert festivalgangers een gezonde hap en geeft ter plekke advies op maat.

Van rap tot techno en van house tot R&B, tijdens veel festivals is er muziek in verschillende smaken. Maar is het aanbod van voedsel net zo divers?

Adams Appels
Volgens cateraar Adams Appels, dat Mediteraans eten serveert, blijft het aanbod op de vraag achter. Zij proberen met hun producten - geïnspireerd door chefkok Tawfik Youssfi - de festivalgangers te voorzien van de broodnodige vitaminen. Omdat Adams Appels gezonde voeding zo belangrijk vindt, biedt de cateraar naast zomerse sapjes en Mediterrane hapjes tijdens het festival ook een natuurvoedingsdeskundige aan die advies geeft over gezondheid.

Adams Appels introduceert Healthy Food Camp op Mysteryland

 

Adams Appels komt als eerste cateraar met een Healthy Food Camp op een festival. OpMysteryland, dat op 24 augustus wordt gehouden, wordt voor het eerst een duidelijk gehoor gegeven aan de vraag van festivalgangers om gezonder eten. Volgens Adams Appels blijft het aanbod op deze vraag achter. Op festivals moet dit veel ruimer en groter worden aangeboden. Met het Healthy Food Camp met Slow Mediterranean Food wordt hierop ingespeeld. 

 

 

 

 

Primeur voor HEALTHY FOOD CAMP op festival

 

Cateraar Adams Appels wil op festivals op een bewustere levensstijl inspelen. Het aanbod van gezond eten is daar nog te minimaal terwijl de conumenten hier volgens het bedrijf meer mee bezig zijn dan ooit. Mysteryland is in het bezit van de Industry Green certificering sinds 2012 dat staat voor een duurzame inzet en betrokkenheid. Adams Appels vindt dan ook dat het Healthy Food Camp perfect bij het festival past.

 

 

 

Healthy Food Camp op festivals

 

De vraag naar gezonder eten op festivals neemt steeds meer toe, het aanbod van gezond eten zal ruimer en groter moeten worden. Cateraar Adams Appels speelt in op deze behoefte en zal o.a. tijdens het Mysteryland festival op 24 augustus een Healthy Food Camp verzorgen. De Healthy Food Camp zal bestaan uit een gezonde eethoek gebouwd door Spruitje en Dr. Doelekker met pure en eerlijke sappen, Slow Mediterranean Food en een uitgebreid gezond menu. Daarnaast is er een natuurvoedingsdeskundige die je kan adviseren op je voedselkeuze. Adams Appels zal naast Mysteryland de komende weekenden op meerdere festivals een Healthy Food Camp verzorgen. 

 

 

slow mediterranean food