OVER ONS

FILOSOFIE

 

SLOW MEDITERRANEAN FOOD

ETEN DAT GOED VOOR JE IS: HEALTHY FOOD


ADAMS APPELS staat voor gezond eten en makt zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden, biologische en lokale producten. Verzorgt gezonde catering van A tot Z.

 

ADAMS APPELS is gespecialiseerd in het Mediterrane keuken: SLOW MEDITERRANEAN FOOD

ADAMS APPELS laat zich inspireren door gerechten uit de landen rond de Middellandse Zee. Franse tot verrassende Arabische specialiteiten worden met liefde en smaak voor u bereid.
ETEN DAT GOED VOOR JE IS, waar je gezond van wordt: HEALTHY FOOD. Het Mediterraan dieet is het meest gezonde dieet zeggen vele experts. 

 

ONZE FILOSOFIE is om iets goeds aan onze wereld te geven door mensen gezond en eerlijk eten te serveren. We besteden veel aandacht aan de herkomst van het eten, gezondheid, maar ook aan het milieu. We werken graag samen met mensen, bedrijven en organisaties die ook zo denken. In 2013 kan het bijna niet meer anders.

 

 

DUURZAAMHEID

Belangrijk voor ADAMS APPELS is dat er waar mogelijk eerlijk eten en drinken ingekocht, bereid en opgediend wordt, dat er zo min mogelijk verspild wordt  en ADAMS APPELS en haar gasten het milieu niet onnodig belasten.

 

 

 

TEAM

CHEF KOK TAWFIK YOUSSFI

Chef Kok Tawfik Youssfi woonde in vele landen in Europa, in Afrika en in het Midden Oosten. Hij is opgeleid zowel door verschillende chefs als door eenvoudige mensen die kenners zijn van het traditionele keuken.  Zijn gerechten zijn persoonlijke interpretaties van traditionele en moderne keuken voor foodlovers. Hij is de creative brein achter al het lekkers.

Hij is zijn bedrijf ADAMS APPELS in het voorjaar van 2012 in Amsterdam begonnen. Het bedrijf in  het huidige vorm bestaat sinds het voorjaar van 2013.

 

MARTA ROZSA

Mede-eigenaar van ADAMS APPELS. Ze is verantwoordelijk voor het algemeen management. Onder haar leiding worden nieuwe ADAMS APPELS concepten ism deskundigen ontwikkeld. In het verleden bekleedde ze diverse functies als zakelijk directeur in de wereld van festivals en commercieel directeur in het bedrijfsleven.

 

NATHALIE VAN DE BERG

NATHALIE VAN DEN BERG heeft een praktijk voor Orthomoleculaire therapie & Natuurvoedingsadvies waar

'LET FOOD BE THY MEDICINE AND MEDICINE BE THY FOOD' de basis vormt van de aangeboden therapie.

Nathalie adviseert ADAMS APPELS om het catering aanbod zo gezond mogelijk te kunnen samenstellen en verstrekt informatie over orthomoleculaire therapie en/of (natuur)voeding aan geïnteresseerde klanten binnen en buiten de ADAMS APPPELS concepten.

 

PROFESSIONELE TEAM

Onze professionele Team bestaat uit pr, marketing, communicatie, styling en productie specialisten vergezeld met andere creative geesten en horeca professionals. 

 

slow mediterranean food